Hindebægervej 6, Havneby, 6792 Rømø

Hindebægervej 6 6792 Rømø - flot Golflejlighed!

Flot havudsigt fra 1. sal og fra terrassen på 1. sal. På Rømø Golf og Wellness/Enjoy Resorts udbydes hermed en flot attraktiv feriebolig til salg. Opførelsesår 2006 i 2 plan. Stråtag. Gulvvarme i hele underetagen. Boligarealet udgør 97 m2, med 2 soveværelser. Udlejning ca. 63.000 kr. til husejeren!

Dette arkitektonisk flotte rækkehus er beliggende i Enjoy Resorts på den allersydligste del af Rømø. Nær Rømø Golfbane og resortets wellnesscenter. Nær den kombinerede gang- og cykelsti, der forbinder Rømø Havn på østsiden af øen med Sønderstrand på vestsiden. Stien krydser også havdiget, der beskytter området omkring Havneby mod høje vandstande i Vadehavet. Rømø Havn kan nås til fods på ca. 10 min. Herfra kan du f.eks. tage færgen til den tyske ø, Sild. Huset ligger også i gå-afstand til indkøb- og spisesteder i Havneby
Ferieboligen er en del af Enjoy Resorts. Centerbygningen på Enjoy Resorts rummer flg. faciliteter: Restaurant, 8 bowlingbaner, svømmebassin til både voksne og børn, fitness samt en stor wellness afdeling på ca. 2.600 m². Se mere på enjoy-resorts.dk.

Lys moderne indretning i 2 etager og med smagfuldt interiør. Ferieboligen er udstyret med trådløst Internet og Flexkontrol. Med Flexcontrol har du bl.a. adgangskontrol og styring af elforbruget (herunder varme). Du kan således bl.a. skaffe dig adgang til huset ved at benytte en kode, der enten kan indtastes på kodeboksen ved hoveddøren eller via Internettet.
Som det fremgår af salgsopstillingens ejerudgifter, betaler du kontingent til Ejerforeningen RGW. Ejerforeningen står bl.a. for husforsikring inkl. indbo, renovation og genbrug samt vedligeholdelse af uden-dørs-arealer både på og i (veje, belysning, grønne arealer, ledningsnet - både vand og spildevand).

I stueplan er der åbent køkken med kogeø og alt i hvidevarer. Der er induktions kogeplader. I forlængelse af køkkenet er der spiseplads til 6 personer, brændeovn og hyggekrog med B & O musikanlæg samt fjernsyn. Et skønt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

1.salen indeholder skøn stue med sorte møbler og fladskærms-tv samt en stor lækker balkon.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.